Форум цветовода на www.flowers.org.ua
Самые свежие новости о цветоводстве.

Начало » Клуб цветовода » Доска объявлений » Проблеми з побутовою технікою? (Сервісний центр "Ремонт. На дому" відремонтує будь-яку поломку!)
icon7.gif  Проблеми з побутовою технікою? [сообщение #2575] Срд, 25 Январь 2023 12:35
nadomu.kiev в настоящее время не в онлайне  nadomu.kiev
Сообщений: 3
Зарегистрирован: Январь 2023
Географическое положение: Україна
Junior Member
Основна послуга СЦ «Ремонт на дому» - ремонт великої та дрібної побутової техніки. Замовити виїзд майстра додому можна за телефоном або за допомогою онлайн-заявки. Завдяки величезному досвіду роботи наші фахівці можуть недорого виконувати найрізноманітніші завдання. Це може бути заміна підшипників пральної машини, і заправка холодильника холодоагентом і заміна циркуляційного насоса посудомийної машини. При необхідності працівники компанії проводять чищення обладнання, усунення протікання та профілактичне обслуговування побутової техніки https://nadomu.kiev.ua/ua/.

Ми працюємо як із фізичними, так і з юридичними особами. У майстерні працюють спеціалісти різного профілю, здатні не тільки виконувати класичний ремонт, а й відновлювати працездатність електронних модулів управління. Наші співробітники можуть перепрошити електроніку у разі програмної несправності або замінити елементи плати у разі несправності апаратної. Ремонтом електроніки займаються фахівці, які мають профільну освіту та великий досвід відновлення великої та дрібної побутової техніки.
Предыдущая тема: Ищу пруток алюминиевый
Следующая тема: Купить аккумуляторный фонарик!
Переход к форуму:
  


Текущее время: Чтв Мар 28 22:22:10 GMT 2024

Общее время, затраченное на создание страницы: 0.00403 секунд